Позвоните нам +48 505 979 167

З кожним роком популярність газобалонного обладнання для автомобілів зростає. Це відбувається переважно завдяки автомобілістам, які прагнуть заощадити, так як вартість бензину зростає. У порівнянні з використанням бензину, ціна на газ набагато більше по кишені. Крім того, питання екології, яке є дуже важливим для кожної країни, стає пріоритетним. Ось чому водії цікавляться окупністю газобалонного обладнання.

Чим більше кілометрів, тим більші заощадження

Коротко позначимо ситуацію з автомобілями на газі. Перш за все, залежно від країни, літр газу коштує приблизно в півтора рази вище, ніж та ж кількість бензину. Звичайно, установка вимагає інвестицій, витрати на технічні випробування та витрати на технічне обслуговування автогазу також зростають, але це все ще змінюється на користь зрідженого газу. Особливо на великих річних відстанях, зроблених водіями автомобілів.
Чим довше у нас газове обладнання, тим більше ми економимо. Наприклад, в разі річного пробігу близько 20 000 км досягнута економія палива склала приблизно від 300 до 500 дол. США після врахування додаткових витрат.

Як швидко окупаються вкладення в установку газу?

Щоб оцінити це, потрібно врахувати такі параметри, як середня вартість палива, вартість установки, пробіг і витрата палива. Щоб розрахувати його, ви завжди можете зв’язатися з нами, і ми допоможе вам. Це допоможе вам визначитися з прибутковістю вашого підприємства в конкретному випадку. Як-небудь, з гарним циклом та спланованим більш довгим користуванням певного автомобіля, це напевно дасть вам значну річну економію. Крім того, коли мова йде про продаж автомобіля, це великий актив. Якщо водій не заперечує втратити певну кількість місця в багажнику і потрібно частіше відвідувати станцію технічного обслуговування, це, безумовно, хороше рішення.

КОНФИГУРАЦИЯ ГАЗОВОГО ОБОРУДОВАНИЯ DIGITRONIC,

согласно вашим ожиданиям

Хотите узнать больше о продукции DIGITRONIC AUTOGAS?
или позвоните нам